Investeren in de opleiding van je personeel is goud waard!

Bij de realisatie van een efficiënte en winstgevende zaak speelt de kwaliteit van het personeel een belangrijke rol. Daarom schenkt Keukencoach speciale aandacht aan coaching en opleiding van je personeel. Zo draait je zaak steeds vlotter, wordt de sfeer op de werkvloer steeds aangenamer en oogst je steeds meer winst.

Opleiding van je personeel in het restaurant door Keukencoach
Improving the business of cooking

Opleiding van je personeel: de vereiste competenties

Bij de opleiding van je personeel behandelt Keukencoach verschillende competenties. Zo wordt de kundigheid van je medewerkers zo optimaal en breed mogelijk uitgediept. Zowel het managen van de stock als het opstellen van de kaart en het correct berekenen van de foodcost worden tijdens de opleiding behandeld. Onderstaande vragen komen zeker aan bod:

  • Hoe bereken je de foodcost op een juiste manier?

  • Hoe maak je technische fiches?

  • Hoe maak je een mooie kaart die makkelijk uitvoerbaar is?

  • Hoe organiseer je de stock op een juiste manier?

  • Hoe onderhandel je met leveranciers voor de beste prijs?

Opleiding van je personeel door Keukencoach!

Keukencoach geeft verschillende opleidingen op de werkvloer. Deze opleidingen zijn altijd aangepast aan jouw specifieke onderneming en de vereiste kennis van je personeel. Bovendien vloeien deze opleidingen voort uit de eigen ervaring van de Keukencoach. Daardoor kan je personeel er meteen mee aan de slag en zie jij heel snel resultaat!

De opleidingen zijn altijd aangepast aan jouw specifieke onderneming

Contacteer ons