Keukenorganisatie: doeltreffende oplossingen op maat

Zodra de oorzaak van je te hoge foodcost, trage keukenprocessen of uitgeputte stock gevonden is, kan je deze problemen doelgericht aanpakken en oplossen. Keukencoach vertelt je met welke ingrepen je snel en effectief resultaat boekt. Zo til jij jouw restaurant of brasserie in no time naar een hoger niveau!

Keukenorganisatie voor restaurants door Keukencoach
Improving the business of cooking

Persoonlijke aanpak gegarandeerd!

Zodra de analyse is uitgevoerd, gaat Keukencoach aan de slag om de knelpunten zo snel mogelijk op te lossen. Om er zeker van te zijn dat je problemen op de meest doeltreffende manier worden aangepakt, worden daarbij verschillende vragen overlopen. Op basis daarvan krijg je vervolgens oplossingen op maat aangeboden. Zo ben je steeds verzekerd van een uiterst persoonlijke werkwijze! De volgende vragen komen steevast aan bod:

  • Zijn alle recepten samengebracht en opgeslagen in een database?

  • Maken de koks gebruik van technische fiches die de gerechten uitleggen via foto, beschrijving en recept?

  • Hoe kan de kwaliteit van de keukenprocessen verbeterd worden?

  • Hoe kunnen de processen vergemakkelijkt worden?

  • Heeft het personeel nood aan extra scholing? Kan Keukencoach een opleiding op maat geven?

  • Heeft de uitbater de juiste mensen in dienst voor wat hij of zij wil?

Keukencoach biedt oplossingen op maat

Voor iedere onderneming liggen de problemen anders. Zo kunnen personeelsopleidingen de oplossing vormen voor één zaak, terwijl een andere zaak meer behoefte heeft aan een grondigere aanpak waarbij Keukencoach de volledige kaart en het keukensysteem opnieuw vorm geeft. Onze aanpak is dan ook geheel aangepast aan jouw specifieke noden. Dankzij onze oplossingen op maat liggen een stressvrije keuken en tevreden klanten voortaan binnen handbereik!

Voor iedere onderneming liggen de problemen anders

Contacteer ons